Algemene voorwaarden

Daniela Cakes, hierna genoemd D’Taarte

Artikel 1 : Taartbestelling plaatsen

Dit kan via e-mail, de facebookpagina of telefonisch. De bestelling is definitief als deze bevestigd is en is doorgenomen, samen met de klant. Bij de taarten die afgehaald worden door de klant is het vervoer op eigen risico. Levering kan na de afspraak en tegen een vooraf afgesproken tarief.

D’taarte is niet verantwoordelijk voor leverings-, of communicatieproblemen veroorzaakt door informatie die verkeerd wordt doorgegeven. Bij wijzigingen behoudt D’taarte het recht om de prijs naar aanleiding van veranderingen en dergelijke aan te passen. Dit word altijd vooraf naar de klant gecommuniceerd.

D’taarte adviseert u om uw bestelling op tijd te plaatsen! Bestellingen dienen minimum 3 weken op voorhand (is er een heel speciale wens liefst nog vroeger zodat er nodige decoraties gemaakt of besteld kunnen worden ). Om de beste kwaliteit te kunnen leveren kan ik slechts enkele bruidstaarten per week in mijn planning zetten, daarom adviseer ik u de bruidstaarten en sweetcorners zo vroeg mogelijk te reserveren.

D’taarte behoudt zich steeds het recht om bestellingen te weigeren.

Artikel 2 : Taartbestelling aanpassen

Tot uiterlijk twee weken voor de datum kunnen er, met goedkeuring van D’taarte, aspecten aangepast worden in het ontwerp. Later is het helaas niet meer mogelijk om verandering in de overeenkomst aan te brengen. Bij aanpassingen kunnen extra kosten aangerekend worden waardoor dit consequenties kan hebben voor de totale prijs.

Artikel 3 : Taartbestelling annuleren

Tot uiterlijk twee weken van tevoren kan de taart kosteloos geannuleerd worden per mail of telefoon. Het annuleren van een bestelling kan dus niet via sms, facebook, whatsapp etc.!
Indien er speciale materialen zijn aangekocht kan dit toch in rekening gebracht worden. Bij annulering tot 7 dagen vóór de afgesproken datum zal de restitutie 50% bedragen. Bij bruidstaarten dient men 2 maanden op voorhand te annuleren. Indien niet, zal er 50% van het bedrag in rekening gebracht worden. Annuleert men slechts 1 maand op voorhand, dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
D’taarte is een eenmansbedrijf. Bij overmacht zoals ziekte, familieomstandigheden of andere zwaarwegende privé aangelegenheden waardoor een taartopdracht niet door kan gaan, wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd. In overleg met de klant wordt een nieuwe regeling gemaakt. Bij vooruitbetaling, zal het bedrag teruggestort worden op het bankrekeningnummer van de klant. Dit kan echter nooit meer zijn dan het overeengekomen bedrag van de taartopdracht.

Artikel 4 : Prijzen

Minimale bestelbedragen: voor bruidstaarten geldt een minimum bestelbedrag van € 200,-. Voor alle overige bestellingen hanteren wij een minimum bestelbedrag van € 45,-.
Bezorgkosten: alle verjaardagstaarten kunnen door ons bezorgd worden aan de startprijs van € 10 + € 0,60 per kilometer retour, bruidstaarten leveren wij aan € 15 + € 0,60 per kilometer retour.
De prijzen op de site kunnen afwijken. Dit kan te maken hebben met verschillende taartdecoraties, vullingen, afwerkingen etc. De prijzen, doorgegeven door D’taarte, zijn de correcte prijzen. Voor bestellingen boven de € 100 wordt een voorschot van 50% aangerekend. Het resterende bedrag dient contant betaald te worden bij afhaling. Alle afspraken worden per mail bevestigd.

Artikel 5 : Hygiëne

D’taarte beschikt over een goedkeuringsattest van de FAVV.

Artikel 6 : Klachten

Als u niet tevreden bent over een taart of een ander product dient de klant dit direct of maximaal 12 uur na levering te melden bij D’taarte. Bij het afhalen van een taart door de klant is D’Taarte niet verantwoordelijk voor het vervoer van de taart. D’ taarte is ook niet verantwoordelijk voor de condities en de wijze waarop de taart thuis of op locatie bewaard wordt. Er dient een stukje taart bewaard te blijven om zo de klacht te kunnen bewijzen.

Artikel 7 : Privacy

D’taarte gaat zorgvuldig om met de privacy van de klant en garandeert de klant dat persoonlijke informatie vertrouwelijk behandeld wordt. We gebruiken de gegevens van de klant om de bestelling zo zorgvuldig mogelijk af te handelen.

Artikel 8 : Rechten

Alle rechten van de foto’s zijn voorbehouden aan D’taarte. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten die D’taarte levert. Door een taart bij D’taarte via internet of anderszins te bestellen gaat u automatisch akkoord met de bovenstaande algemene voorwaarden.

Scroll naar boven